0 termék van a kosárban!

2023.08.31. dátummal a cég minden üzlethelyisége bezárt. A még leadott rendelések feldolgozása 2023.12.15. után indul el.

Cégünk, 1991 óta foglalkozik 100% pamutból készült női, férfi, gyermek hálóruha, fehérnemű, utcai és szabadidő ruházat forgalmazásával.


Termékeinket Magyarországon elismert dizájnerek tervezik, követve az aktuális trendeket.
Az itthon készült tervek alapján a gyártatás Indiában zajlik, ahol kiváló minőségű gyapotból készült pamutot használunk alapanyagul. A minőségi kontrollt megbízott indiai szakértőnk végzi.

Szlogenünk a "Természetesen pamut!" jelzi, hogy termékeink 100% pamutból készülnek.

A pamutszálról: Az egyik legősibb alapanyagról van szó. Már az i.e. 5800 körüli évek leletei között is találtak pamut alapanyagokat. A pamut a gyapotnövény magházát burkoló szőrszerű szálak elnevezése. Rendkívüli nedvszívó képessége miatt felveszi önsúlyának közel 65%-át (lásd izzadtság). Kiváló a légáteresztő képessége, finom és természetes az érintése. Ezért szeretjük mindannyian!

A magas minőségű alapanyagnak köszönhetően termékeink szín és mérettartóak, bőrbarátok, mindenki számára kényelmes, mindennapi viseletet biztosítanak.

A több mint húsz év alatt Magyarország egyik vezető hálóruha forgalmazó cégévé fejlődtünk. Ezt saját ONEWAY elnevezésű márkaboltjainknak, illetve országos lefedettségű viszonteladói partnerhálózatunknak köszönhetjük.

Méretválasztékunk széles skálán mozog. Felnőtteknek a kis méretektől (34-36) a ’King’, illetve a ’Queen’ (férfi 3XL-4XL, női 48/50-56/58) méretekig terjed. Gyermekeknek 86/92-től 170/176 méretig gyártatunk (2 évestől 16 évesig).

Legfőbb törekvésünk a minőség mellett, hogy termékeink ár-érték aránya megfeleljen vevőink elvárásainak, és hosszú ideig örömet szerezzenek a mindennapi használat során.

 


Mivel termelői kapacitásunk túlnőtt a magyarországi piacon, ezért szeretnénk a környező országok piacain is terjeszkedni. Termékeink külhoni forgalmazásához keresünk partnereket, akikkel közösen megismertethetnénk és megszerettethetnénk a ONEWAY márkát a környező térségben.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeink egyikén!